tiistai 17. marraskuuta 2020

Voitokas viikonloppu Virossa

 Elokuun puolivälissä, 15.8. aamuvarhain, pakkasin koirat ja tavarat autoon ja suuntasin laivarantaan. Ensimmäistä kertaa minulla oli mukana kaikki kolme, Linda, Bondi ja Nenna, eikä siis dogsitterille ollut tarvetta. Huhtikuun Tallinn Winner, johon olin ilmoittanut Bondin ja Nennan, siirtyi koronan takia elokuulle. Viron Kennelliitto lähetti kyselyn, että haluanko siirtää ilmoittautumisen joko kesäkuun Viron Voittajaan tai elokuun Tallinnan Voittajaan tai sitten rahat takaisin. Keväällä ajattelin (paljonpa sitä tiesi...) että kesäkuussa korona ei ehkä vielä ole ohi mutta eiköhän tilanne elokuussa ole jo paljon parempi, ja valitsin sitten sen. Kesä meni jännittäessä, pääsenkö lähtemään vai en. Näyttely pidettiin Luigessa, tuttu paikka viime vuodelta. Minulla oli toiveissa Nennalle yksi sertti, koska helmikuussa tuli ensimmäinen. Bondihan ei tarvitse mitään, mutta keväällä se ei olisi päässyt halliin "turistina", joten olin ilmoittanut sen. Nyt ulkonäyttelyssä Lindakin sai hengailla mukana. Nennan ilmoitin myös sunnuntaille, kun siihen tällättiin toinen kv-näyttely.

Lauantaina whippetit arvosteli Vlastislav Vojtek Slovakiasta. Kaksi urosta; yksi avoin ja Bondi veteraaneissa. Kolme narttua, joista kaksi avoimessa ja yksi valioissa. Bondi suvereenisti vet ERI 1 SA PU1 VSP, ROP-VET, Tallinn Winner 2020 ja Tallinn Veteran Winner 2020!! Nenna avo ERI 1 SA PN2 SERT vara-CACIB!! Woohoo! Vaihtelin koiria kuin jonglööri, Bondin voiton jälkeen Nenna kehään, Nenna sertin kanssa ulos ja Bondi roppikehään, voi että miten oli upeaa!

Sunnuntaina mentiin uudestaan todella kuumaan näyttelyyn, hellettä oli lähes 30 astetta. Nyt ei ollut mitään paineita, mutta kuinkas kävi... uroksia kolme ja narttuja viisi eli yksi juniori, kaksi avointa ja kaksi valiota. Tuomarina oli Annamaria Tarjan Unkarista. Nenna avo ERI 1 SA PN4 SERT ja näin ollen EE MVA!! Koronavuosi, ei juuri näyttelyitä, vain kaksi reissua Viroon ja sain Nennan valioksi, ihan parasta!!

Meillä oli todella kiva hotelli, Hestia Hotel Susi lähellä Lasnamäen aluetta. Siellä oli helppo ulkoilla koirien kanssa, ja auton sai lähelle. Iltalaivalla palasimme kotiin, ja pysyimme tiukasti hytissä. Laivassa oli helppo pitää turvavälit, kun pysyi poissa baareista, ja ihmiset käyttivät maskeja.

                                               Laivaterminaalissa

                                                        Nennan tuliaiset

                                                        Bondin tuliaiset


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...