tiistai 8. helmikuuta 2022

Vuoden alkua

 Vuosi 2022 on alkanut lähinnä kotioloissa, edelleen koronan vaikutusten takia. Turun kv. näyttely peruttiin kokonaan, joten Nennan näyttelykausi -22 ei vielä ole alkanut. Olemme ulkoilleet paljon, ja kiitos edelleen jatkuvien etätöideni pääsimme pimeimpäänkin vuodenaikaan ihailemaan päivänvaloa arkisinkin.

Nenna on käynyt kaksi kertaa uimassa Petbrosin isossa altaassa Karhunkorvessa. Petbros on muuttamassa pois, ja lopettaa allastoiminnan samalla, joten jatkossa käymme taas tuplamatkan päässä Hyvinkäällä Onnenkoirassa uimassa.

Bondi on käynyt kaksi kertaa fyssarilla Urheilukoiraklinikalla, ja ensi viikolla on Lindan vuoro. Vuosittainen sydänkontrolli sekä reseptien uusiminen on tulossa Lindalle ja Bondille, menemme taas Seppo Lambergin vastaanotolle Lahteen. Lindan munuaisarvoissa näkyi pientä heittoa taannoisessa verikokeessa, katsotaan miten sitä tutkitaan. Lindan korkean iän takia ei isoihin toimenpiteisiin ryhdytä.

Lunta on paljon ja lisää tulee, oheiset kuvat kertovat trion talvitunnelmista. Lämpimiin peteihin peittojen sisään on hyvä kääriytyä, kun ulkona pakastaa ja tuulee.

Linda sohvalla

Nenna ja Bondi petissä


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...