lauantai 12. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 uinnit aloitettu

Viitseliästä porukkaa: Riikka ja Jenni ajelivat tänään Porista asti tuomaan Sulon ja Jaajon uintiharjoituksiin! Olin varannut uintiopen ensikertalaisille. Sulohan tulee sukuunsa ja oppi kädenkäänteessä, mikä on homman nimi. Sillä oli varsin rauhallinen tyyli, kun se halkoi vettä veljen, äidin ja mummun perässä.

Jennin musta Jaajo noutajatyyppisenä keksi pian, että uiminen onkin kivaa kun voi hakea lelua samalla! Uinnin jälkeen kaikki saivat pesun sekä takit päälleen, mutta Jaajo ei paksun turkkinsa kanssa takeista välitä ja menikin suoraan lumihankeen pyörimään! Whippetien tassuja paleli ja niillä oli kiire autoon.

Bondilla on tällä hetkellä vaihe, jolloin sitä pissittää uinnin jälkeen ihan valtavasti. Sillä on kiire ulos kylpylästä, ja kun päästään kotiin, on tien pieleen kova kiire ja pissi tulee niin holtittomasti, että tänään piti pestä takki... Vaihe on varmaankin ohimenevä, sillä meillä molemmilla tytöilläkin on käyty tuo läpi jossain vaiheessa.

Paluumatkalla hain Saralle Mustista ja Mirristä uutta kuivamuonaa, Profanen peruna-lammas-kevytruokaa. Katsotaan, sopiiko se, ainakin näytti maistuvan!

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...