tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2013 alkoi!

Vuoden 2012 viimeistä päivää vietimme koirakylpylässä Vihosten kanssa. Vesi lensi altaasta korkealle, kun pojat Danny, Rio ja Bondi loikkivat koivet suorina altaaseen! Tytöt Sara ja Linda sekä Beni-herra käyttäytyivät huomattavasti arvokkaammin. Kivaa oli kaikilla, ja seuraavallekin vuorolle oli tulossa neljä whippetiä (MaxWin- ja Paletin-koiria ainakin).

Iltapäivällä päästiin vielä pienelle lenkille ennen pimeän tuloa, eikä paukkuja kuulunut. Illalla oli kyllä helvetti irti. Linda maastoutui lopulta kiukaan taakse, vaikka sillä oli Mustista ja Mirristä ostettu thundershirt päällä ja Taikatassun suosittelema Calmex-tabletti kolmen tunnin välein. Sara ja Bondi ottivat tilanteen rauhallisesti, nukkuivat suuren osan aikaa. Tosin Lindan pelkääminen puolestaan aiheutti muissa epävarmuutta. Paukuttelu jatkui puoli kolmeen (sallitun kahden sijasta), jonka jälkeen minäkin pääsin nukkumaan. Sitten herättiin aamukolmelta, puoli viideltä, puoli kahdeksalta ja puoli kymmeneltä, kun näillä oli massuun kertynyt paljon tavaraa ulkoilun puuttuessa koko illan osalta.

Nyt on päästy vuoden 2013 ensimmäiseen päivään ja kuunneltu tasavallan presidentti Niinistön ensimmäinen uudenvuodenpuhe. Straussin sävelten soidessa koirat nukkuvat kuka missäkin ja minä istun sohvalla silmät ristissä. Huomenna pitää jaksaa töihin. Kaikesta huolimatta Hyvää Uutta Vuotta kaikille!



Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...