tiistai 7. toukokuuta 2013

Tuloksia ja treeniä

Sunnuntai oli jännä päivä: Sulo juoksi Laihialla Pupujuoksussa ja minä ajelin Lindan ja Bondin kanssa Tampereelle kv. näyttelyyn, jossa whippetit arvosteli Lynda Matthews Irlannista.

Jo lähtöasetelma Laihialla oli jännittävä: Sulo tulisi juoksemaan Savun (Belltown Force India) parina, ja Savu oli saanut lauantaina maastosertin! Samaan aikaan Tampereella Bondin tulos oli nuorten luokassa ERI 4 SA ja hieno arvostelu.

Alkuerien jälkeen Pupujuoksussa kolme koiraa jakoi keskenään ensimmäisen sijan, kaikilla 241 pistettä!

Päivä eteni ja Tampereella tuli Lindan vuoro, Laihialta ei vielä uutisia... Linda sai valioluokassa ERIn mutta ei sijoittunut, askeleessa ei ollut tarpeeksi drivea, joten me mennään taas fyssarille...

Iltakuuden maissa tuli Laihialta Riikan tekstari: Savu voitti ja sai toisen maastosertin samana viikonloppuna, Sulo komeasti toisena, SA ja loppupisteet 476! Kerrassaan upea tulos :)

Maanantaina ajelin Kartanolle kevään ensimmäiseen näyttelytreeniin. Sattui sopivaan aikaan, kun ensi lauantaina on eka ulkonäyttely. Muistuttelin Bondin mieleen ulkonäyttelyn käytöstapoja. Treenin jälkeen hain tytöt autosta ja tehtiin lenkki Kartanon maisemissa.

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...