sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Serttejä ja sijoituksia

Miyessan pojat rynnivät tänään joukolla näyttelyihin! Sammy ja Bondi esittäytyivät Karjaalla kaikkien rotujen näyttelyssä ja Sulo Honkajoella ryhmiksessä.

Karjaalla tuomarina oli Kari Salminen Suomesta. Avoimen luokan uroksia oli neljä, joista Sammy (Born To Be Wild) voitti, ERI 1 SA ja Bondi (Born To Run) tuli toiseksi, ERI 2 SA. Paras uros -luokassa oli viisi urosta eli nämä veljekset, kaksi valiota (Bueno ja Snacky) sekä veteraani (Bravo). Junnuille ei jaettu SA:ta.

Sammyn lopullinen tulos oli PU-4 ja sertti, joka oli Sammyn ensimmäinen! Bondi ei sijoittunut mutta sai varasertin!

Honkajoella tuomaroi Nikola Smolic Kroatiasta. Sulo (Bucket Of Love) oli kuuden avoimen luokan uroksen joukossa ERI 2. Vain voittaja oli saanut SA:n ja narttujen avoimessa luokassa ei kukaan saanut SA:ta.

Niin loistava päivä taas, että nöyräksi vetää! Olen niin iloinen ja ylpeä kasvateistani, ja kiitollinen niiden aktiivisille omistajille! Oma lauma on nyt unten mailla ja toipuu kuumuudesta.


Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...