sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tervakosken kv. näyttely

Kerrankin vältyimme aikaiselta lähdöltä, kun whippetkehä Tervakoskella alkoi vasta klo 12.00 ja meiltä ajaa sinne puolessa tunnissa. Whippetit arvosteli Henrik Härling Ruotsista. Olin ilmoittanut Bondin tietysti avoimeen luokkaan, joten kävin ennen kehää ilmoittamassa sen siirtyneen valioihin. Lindankin olin ilmoittanut, vaikka se ei yleensä miellytä ruotsalaisia ollenkaan. Se on yleensä liian jalo ja kevyt heidän mielestään, kun taas brittituomarit ja usein italialaiset jne. arvostavat sen edustamaa tyyppiä. Näin ollen olin varautunut jopa EH:hon, mutta ilmoitin kun eihän ne CACIBit kotiinkaan juokse! Eli aina kannattaa yrittää...

Valioluokassa oli kahdeksan urosta. Kaikki saivat ERIn. Kilpailuluokassa tuomari poimi neljä sijoitettavaa (ei Bondia) mutta sanoi kehätoimitsijalle haluavansa antaa lisäksi vielä kahdelle muulle SA:n. Ja niinpä Bondi sai SA:n, vaikkei sijoittunut valioluokassa! PU-kehään ei sitten kuitenkaan pitänyt mennä.

Valionarttuja oli kuusi. Ja miten arvasinkaan: kaikki muut saivat ERIn mutta Linda EH:n. Tuomari olisi "toivonut enemmän voimaa joka puolelle ja enemmän luustoa".

Seuraavan kerran Linda on kehässä vasta lokakuussa Lahden kansainvälisessä näyttelyssä. Bondin kanssa edessä Tampereen ryhmis ensi sunnuntaina.

Valioluokassa ekaa kertaa, Bondille ERI ja SA

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...