lauantai 22. syyskuuta 2012

Joukkotarkastuksessa

Meitä oli tänään iso joukko Apexin joukkotarkastuspäivässä!

Linda, Debi, Bondi, Sulo, Sara, Evia, Riina


Kaikki saivat terveen paperit. B-pennuista Bondi (Born To Run), Debi (Bossa Nova) ja Sulo (Bucket Of Love) saivat silmä-, polvi- ja sydänlausunnon, samoin Outin Evia (Belltown Everevenbetter). A-pennuista Linda (Adelinda) ja Riina (Amorina) kävivät uusintasilmätarkastuksessa, koska täyttävät marraskuussa jo viisi vuotta. Myös Sara (Belltown Blackballet) kävi uudelleen silmätarkastuksessa.

Sekä Saralla että Lindalla näkyy kovien tärskyjen aiheuttamia arpeumia silmissä. Saralla on alkanut oikeassa silmässä lievä lasiaisnesteen vuoto, joka saattaa liittyä ikään. Sille ei voi tehdä mitään, mutta sitä seurataan. Vanha vamma vasemmassa silmässä ei ole edelleenkään aiheuttanut haittaa.

Bondilla on vasemmassa silmässä 2 pistemäistä mrd-poimua ja oikeassa yksi. Ne muuttuvat iän myötä siten, että niitä ei erota vaan ne näyttävät pigmentiltä. Ne huomattiin, koska tarkastutin pojan näin nuorena. Ei heikennä koiran näkökykyä eikä estä jalostuskäyttöä. Mahdollisella tulevalla morsiamella ei silti pidä olla mrd-poimuja, koska periytyminen on resessiivistä.

Viisi Miyessaa

Riina, Linda, Debi, Bondi ja Sulo

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...