sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Näyttelysertti ja maasto-SA!

Tänään olimme perinteisessä syksyn viimeisessä ulkonäyttelyssä Porvoossa, jossa aurinko helli meitä koko päivän kylmän yön jälkeen. Whippetejä oli ilmoitettu 13, paikalla oli 11. Tuomarina oli Matti Luoso.

Junioriluokassa oli kaksi urosta, Debi ja Bondi. Bondi sai tänään ensimmäisen serttinsä ja oli PU-2! Debi sai H:n, sillä tuomari kiinnitti huomiota sen häntään. Muuten Debin arvostelu oli oikein hyvä, ja Sanna esitti sen kertakaikkiaan ammattitaitoisesti! Hyvä Debi ja Sanna!

Tässä Bondin arvostelu:
"Tyypiltään erittäin hyvä uros. Hyvälinjainen pitkä pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä eturinta ja kulmaukset. Liikkuu hyvin. Hyväkäytöksinen. ROP-juniori."
jun ERI 1 SA PU-2 sert

"Onko tää pytty mun?"

Serttiposeeraus 1

Serttiposeeraus 2


Myös Sulo oli tänään liikkeellä: Vaasan maastokisasta tuli hieno tulos: alkueristä 207 p ja finaali 238 p eli yhteensä 445 p! Sijoitus 2/8 ja SA! Aivan loistavaa, onnea Sulo ja Riikka!!

Sulo ja maastokisapalkinnot! Kuva: Riikka Mäki

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...