sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tampereen ryhmänäyttely

Tänä sunnuntaina olikin aikainen ylösnousu, sillä olimme jo kahdeksan jälkeen Tampereella Kaupin vinttikoiraradalla. Tässä ryhmänäyttelyssä whippetit arvosteli Ann White Irlannista. Minulla oli kaksi jännitettävää, Sulo ja Bondi :)

Tässä arvostelut ja tulokset:

Miyessa Bucket Of Love "Sulo"
"Good head. Good expression. Good topline. Good angulation. Moved well." jun ERI 2 SA

Miyessa Born To Run "Bondi"
"Good head. Good angulation. Good topline. Moved well." jun ERI 3 SA

Sulolla olikin jännät paikat, kun ensin laatuarvostelussa sen esitti Jenni, sitten kilpailuluokassa Jutta kävi kokeilemassa sen kanssa kehässä ja PU-luokassa esittäjänä oli taas Jenni, koska Jutta esitti Leevin siellä. Tällä hetkellä en vielä tiedä kaikkia tuloksia, mutta onnittelut voittajille!

Paikka oli runsaan sateen jälkeen niin mutainen, että jätin tytöt autoon odottamaan ja hain ne sieltä sitten PU-kehän jälkeen. Sitten kävimme vielä Riikan ja Jennin kanssa myyntikojuilla ja kahvilla. Sara oli niin loukkaantunut, että edes juustonpala sämpylästäni ei kelvannut :( Molempien tyttöjen naamasta näki, että haista kukkanen...

Nyt ollaan taas kotona aurinkoisessa Klaukkalassa. Vielä yksi ulkonäyttely tälle kaudelle eli Porvoo ensi sunnuntaina, paikalla Debi ja Bondi. Samaan aikaan jännitämme myös Sulon maastokisaa Vaasassa!

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...