sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Agilitya!

Meillä on uusi harrastus, lähdimme agilityhommiin mekin! Käyn vuoroviikoin Lindan ja Bondin kanssa ja tänään oli Bondin ensimmäinen kokeilu. Lindalla on sen verran taustaa, että ennen pentuja käytiin neljän kerran alkeiskurssi Hyvinkäällä ja sitten tuli pitkä tauko. Joulun välipäivinä olimme nyt lauantaina ja sunnuntaina Lindan kanssa lyhyellä "Agilitya omaksi iloksi" -kurssilla ja sen jälkeen ilmoitin molemmat sunnuntaikurssille.

Vaikka Lindakin on aloittelija, sillä on hurja vauhti ja into painella esteet yli ja putkesta läpi. Nyt sitten Bondi näki jutun ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että pujottelu lähti parhaiten liikkeelle. Esteiden kanssa oli se vaikeus, että kun metsässä hypitään runkojen yli, niin mehän mennään aina koko jengi yli eli Bondi ei tajunnut, miksi minä en hyppää sen kanssa! Putki olikin sitten ihan kummallinen, poika ei ymmärtänyt yhtään että sinne pitää mennä. Katsotaan sitten jatkoa kahden viikon päästä, ensi sunnuntaina Linda pääsee sinne kiihdyttelemään.

Se ero on äidin ja pojan välillä suurin, että Linda ei jännittyneenä syö yhtään mitään vaikka mitä jumalten mannaa tarjoaisi, Bondi sen sijaan kiinnittää kaiken huomionsa ruokaan. Etukäteen ajattelin, että Bondi ei pysy luonani ilman hihnaa vaan painelee toisten koirien luo, varsinkin tyttöjen, mutta sillä olikin kuono minun kämmenessäni lähes koko ajan!

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...