perjantai 3. tammikuuta 2014

Agilitytaitojen kertausta

Välipäivien iloksi kävin aktivoimassa Lindaa. Löysin Koirakeitaan kurssin "Agilitya omaksi iloksi", tunti lauantaina ja toinen sunnuntaina. Olin Lindan kanssa agilityn alkeiskurssilla (neljä kertaa) pentuja edeltävänä kesänä, emmekä päässeet sen jälkeen jatkamaan. Sitten pentujen synnyttyä ei ollut aikaakaan. Viime syksynä selvittelin mahdollisuuksia Hyvinkäällä, kun Klaukkalasta ei ole sinne kovinkaan pitkä matka. Koirakeidas on kuitenkin vain vartin ajomatkan päässä Vantaan puolella.

Linda nautti aivan suunnattomasti, kun tajusi mistä on kyse! Kaikki esteet muistuivat heti mieleen ja tyttö suorastaan kiisi putket läpi ja esteet yli. Niinpä ilmoittauduin sunnuntaikurssille ja vien sinne vuoroviikoin Lindan ja Bondin. Bondilla ei ole vielä yhtään kokemusta, ja ryhmässä olevat nartut ovat omiaan sotkemaan sen keskittymistä, mutta alku aina hankalin, luulisin. Tulee olemaan mielenkiintoista ohjata noita molempia. Sara ei pääse mukaan, koska sen fysiikalle nuo hypyt eivät luultavasti enää tekisi hyvää. Sara-mummolle täytyy keksiä jotain muuta uutta kivaa!

Ei kommentteja:

Elsa 2 vee!

 11.4.2024 vietimme Elsan 2-vuotissynttäreitä. Lahjaksi neiti sai sinisen merihevosen, ja lennätti sitä vauhdilla pitkin kuraista pihaa. Väl...