sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Uusintamittaus

Tänään suuntasimme kymmeneksi Kartanolle Bondin uusintamittaukseen. Minulta melkein meni ohi, että se tarvitsee uusinnan. Se mitattiin vuoden ikäisenä 49,8 cm korkuiseksi ja maastokirjassa lukee, että ei tarvitse uusintamittausta. Minäkin sitten tuudittauduin siihen, että alle 50-senttistä ei tarvitse uusintamitata. Onneksi sitten Riikka oli tarkkana ja kysyi, että eikös yli 49-senttinen tarvitse uusinnan? No niinhän se nyt näkyy säännöissä lukevan. Eli äkkiä kyselemään mittatilaisuutta. Bondi ei olisi voinut aloittaa tämän vuoden kautta ennen mittausta.

Kartanolla olivat mittamiehinä Minna Keronen ja Nina Viskari, mutta koska Nina oli viimeksi toinen Bondin mittaajista, varamieheksi tullut Ulla Pelkonen mittasi Bondin yhdessä Minnan kanssa. Tulos oli lähes sama kuin viimeksi, 49,9 cm. Eli alle 50-senttinen pikkupoika edelleen, mutta korjailenpa tiedon tuonne Bondin tietoihin.

Mittauksen jälkeen hain tytöt autosta HVK:n sunnuntaiulkoiluun, joka oli juuri alkanut. Rapsakan pakkasen (-15 astetta) johdosta osanottajia ei ollut kovin monta, mutta whippeteistä paikalla viipottivat ainakin Monni ja Rasta. Lisäksi nähtiin yksi venakko ja muutama skotti, olisiko ollut myös nuori irlis, en nähnyt kunnolla. Bondi meni sen verran kierroksille, että sillä meni taas astumisvaihde päälle ja äitinsä oli sitten sijaiskärsijänä. Niinpä muutaman kävelykierroksen jälkeen lähdimme kotia kohti, ja nyt täällä nukkuu porukka filttien alla.

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...